Rosfjord Strandhotell er Barnas Hotell

Her finner du litt om alt det gøye du kan finne på i området mens du besøker oss. Men selv om vi er barnas hotell tror vi at også at de som har passert tenårene vil like seg hos oss.

Saltvann og bølgeskvulp rett utenfor hotelldøren, hvis de gamle ikke vil bade eller fange krabber eller stå på SUP brett, så vil de kanskje sitte og kose seg i solnedgangen.

Sørlandsbadet som nabo, og her finnes også SPA avdeling i tillegg til alle rusjebanene – eller du kan plassere de i et boblebad, det pleier de å like. Godt og varmt for gikta.

Vi anbefaler også vår egen Adventure Minigolfpark som du finner 100 meter fra hotellet - les mer her.

Lyngdal har også en rekke turaktiviteter som passer for barn i de fleste aldre. Via Ferrata og Sherpatrapp leder opp til fantastiske utsiktspunkter.

Vi anbefaler også gjerne Lista Adrenalinpark - trampolinepark, gocart, paintball, escape rooms - det vrimler av muligheter 30 minutter fra Barnas Hotell. Adrenalinparken har et bredt utvalg for alle aldre og ferdigheter.

Bare spør oss i resepsjonen, så lover vi å finne på noe gøy til de gamle også.

Aktiviteter for barna på og rundt hotellet

Sørlandets beste Minigolfpark finner du 100 meter fra hotellet. På gården til bestefar-Abraham har vi satt opp et fantastisk anlegg med totalt 18 hull. 6 hull innendørs og 12 hull utendørs. Gled dere! Les mer her.

I kjelleretasjen vår finner du et lekerom som er tilpasset de minste barna. Gøyale aktiviteter i trygge og gode omgivelser.

På vår lekeplass utendørs hopper vi rundt på en stor oppblåsbar hoppepute og leker i ulike apparater tilpasset de små barna.

Vår myke sandstrand er stor nok for alle - lang og grunn - samtidig som det ikke er alt for langt ut slik at man også kan ta seg en svømmetur.

Vi har leker og utstyr tilpasset hele familien. Du kan leie supbrett, kajak og sykkel for hele familien.

Ungdomsrommet vårt har biljardrom og dartspill og andre bordspill. Her kan dere utfordre hverandre med spillene eller prate og slappe av i sofakroken.

Rundt på hotelområdet finner dere en rebus for hele familien. Dere henter rebusarket i resepsjonen og bruker QR-leseren på mobilen til å få opp spørsmålene. En gøyal aktivitet for alle!

Ta en familiekamp på volleyball- eller fotballbanen vår.