Våre mat og drikke favoritter

Den enkle veien til et fantastisk måltid er naturligvis vår egen Restaurant Verket. Ala carte restauranten vår gir deg det du forventer og vel så det av smakfulle retter basert på sesongens råvarer. Samtidig vil vi gjerne anbefale noen av de andre matopplevelsene regionen kan tilby.

Restaurant Verket

Vi er viden kjent for vår høye kvalitet på mat og drikke. Våre kokker har ambisjoner om å gi en smaksopplevelse du vil huske. Vi lager selvfølgelig all mat fra bunnen og bruker kun de beste råvarer.

Verket restaurant er stengt frem til påske. Vi anbefaler restaurant sjø, torsdag, fredag og Lørdag. Åpent fra 1300-2100

Jentan på Båly

Jentan på Båly serverer kortreiste retter basert på råvarer fra både hav og hei. Velg fra vår meny, eller sett sammen menyen din selv!

Sesongåpen butikk med hjerte for lokalmat og gode råvarer. Vi har catering hele året.

Havhotellet

På Havhotellet lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers med hovedvekt på sjømat. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg

Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke. Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.

Under

Verdenssensasjonen Under er bare 20 minutter unna oss. Book bord på under.no