Våre favoritter i regionen

Fyrene våre, Listastrendene, en verdenssensasjon av en undervannsrestaurant og et av landets fineste Badeland. Mulighetene er mange i regionen vår - her har vi samlet våre favoritter.

Lindesnes Fyr

Et tusenårssted, et museum, et turistmål, en attraksjon og en opplevelse i ulikt vær og vind. Lindesnes Fyr ligger ca 30 min kjøretur unna og er av de mest naturlige attraksjonene i området. Norges Sydligste punkt er fantastisk i all slags vær og kanskje på sitt beste når det stormer som verst. Fyret var Norges første og ble tent i 1656. Vi anbefaler et besøk til fyret når mørket har senket seg. Det er noe magisk ved å stå under fyret mens lysstrålene stekker seg utover det rolige natthavet.

Lista Fyr

Vi elsker fyr! Og det som er så gøy med fyrene i vår region er at de er så mye mer enn bare et fyr. På Lista Fyr kan du lære mer om den 180 år gamle historien, det er et flott utgangspunkt for turer i de vakreste omgivelser, her finnes kunstutstillinger, matservering, et eget besøkssenter for våtmark, du kan være med på fuglemerking og guidet fugletitting, leie sykler, overnatte i fyrbolig … bare sett av hele dagen – vi garanterer at du vil kose deg!

Listastrendene

Trodde du at du måtte til Danmark for å oppleve kilometervis med hvit kornede strender på rekke og rad? Det må du altså ikke. At ikke Lista hr vært på Lonly Planets liste over verdens vakreste strender skjønner vi ganske enkelt ikke. Ta turen du også, vi er sikre på at du er enig. Og disse strendene har du neste helt for deg selv.

Under

Det er jo litt stas å ha et verdensfenomen i regionen, bare det i seg selv er jo egentlig verdt et besøk. En arkitektonisk perle som bør besøkes mener vi. Og til sommeren åpner de et eget besøkssenter som forteller om havets muligheter og trusler som er åpnet og gratis for alle. Kombiner det med en tur ut til Lindesnes Fyr, så har du en fin dagstur.

Lindland Gård

Lindland Gård er en familiepark hvor både barn og voksne kan være i aktivitet, men også finne roen. Dere kan holde på med flere aktiviteter, og møte ulike dyr som du har mulighet til å komme i nærkontakt med.

Les mer om åpningstider og informasjon på gården sin webside.