Mat og drikke

På Rosfjord lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers.

Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg. Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke. Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.


Restaurant Verket

Fra og med mandag 21.juni vil Verket restaurant være åpent som vanlig mandag-lørdag fra kl 14 - 2130

Søndager:
Uke 25 stengt
Åpent i Høysesong uke 26 - 32 fra 1400 - 2100
Fra uke 33 stengt

Se vår Ala Carte meny her ...


Ta gjerne kontakt med oss på 38 34 01 00 eller pr mail post@rosfjord.no om du ønsker bord eller har andre spørsmål.