Konferanse rom

Rosfjord Strandhotell har muligheten til å skreddersy arrangementer for deg og din bedrift. Vi har bygget opp et kurs- og konferansesenter med bakgrunn i at gjestene skal trives i alle våre lokaler.

Fra storsalen Isabella til de mindre moderne møterommene Sandkornet, Havglimt, Rosfjorden og helt til Månen , og en fantastiske beliggenhet i strandkanten er rammene gode for at møte skal bli en suksess. Innredning og tekniske løsninger er fleksible og tilrettelagt for å møte kravene til en god konferanse. Våre medarbeidere har lang erfaring, og strekker seg langt for at akkurat ditt møte skal bli en suksess. Relasjoner blir bygd både gjennom faglig og sosialt samvær.

På Rosfjord skreddersyr vi konferansen etter dine behov, vår største styrke er vår evne til å tilrettelegge for nettopp dine ønsker. Vi tilbyr et rikt utvalg aktiviteter som spiller på våre vakre omgivelser og du vil merke et tydelig fokus på personlig vertskap og på vårt velrennomerte kjøkken. Våre kokker serverer sesongens og regionens beste råvarer. Vi har som mål å tilby en matopplevelse utover det vanlige. Vi bruker lokale råvarer, sanker mat i fra naturen og benytter våre beste leverandører.

De ulike møteavdelingene er fleksible og kan lett tilpasset ulik bruk og formål. Vi har møterom og fasiliteter tilpasset grupper på 2 – 200 personer.

Vårt Kjøkken Våre kokker serverer sesongens og regionens beste råvarer. Vi har som mål å tilby en matopplevelse utover det vanlige. Vi bruker lokale råvarer, sanker mat i fra naturen og benytter våre beste leverandører.

I møterommet disponerer dere flippover, overhead, videoprojektor, dataprojektor, bredbånd, høytaleranlegg og annet utstyr dersom ønskelig. Vi har også mulighet for å tilby en rekke grupperom dersom det er ønskelig.

Kontakt oss på 383 40 100 eller post@rosfjord.no, så skredderstyr vi ett opplegg tilpasset dere.