Aktiviteter grupper

På bakgrunn av ønsker fra kundene utarbeider vi et komplett opplegg med aktiviteter tilpasset den enkeltes behov og ønsker. Vi streber etter å være sømløse og henger oss ikke opp i ferdigsydde program.

Vi ønsker å levere en setting der dere er komfortable i å være i fokus. Om det er lavterskel eller de helt ekstreme opplevelsene er opp til dere, men vi vil at det er deres opplevelse og historier som er i fokus. Her er eksempler på noen av våre aktiviteter.

 

CLUE-Quest

Er en spennende aktivitet hvor gruppen skal samarbeide for å løse logiske og praktiske oppgaver. Perfekt aktivitet for teambuilding, julebord og konferanser. Gruppen/Firmaet deles inn i lag. Spillet består av 2 deler. Første del av oppgaven skal løses via ett nettspill – riktig svar på oppgaven gir koden som trengs for å få opp den «hemmelige» dokumentmappen – som inneholder del 2 av spillet. Her gjelder det å delegere og samarbeide for å løse oppgavene raskest, og vinne spillet!

Clue quest aktiviteten uføres innendørs og kan utføres under middagen/etter middag (på bordet aktivitet) på Låven eller som en "Ice-breaker" under ett møte/konferanse.

 

"Rosfjords Rebusløp"

Utendørs team-aktivitet. Gruppen deles inn i lag og skal gjennom flere poster underveis. Her gjelder det å jobbe sammen som lag for å «knekke» kodene og løse oppgavene som gir dere nøkkel til neste ledetråd/post.
Laget med flest innsamlede ledetråder og som bruker kortest tid, vinner rebusløpet. Oppgavene er knyttet til området rundt hotellet og er på vår måte litt inspirert av aktiviteter som «escape-room» og «mesternes-mester»

 

Mesternes Mester Gåten

Alle på hvert lag stripses sammen og kun en person på laget kan snakke når lagleder er valgt. Oppgaven gis uten at gruppen kan snakke sammen. Dette er en lagaktivitet hvor oppgaven er å jobbe sammen på lag og komme frem til rett «sum» av urfordringen – uten å snakke sammen (mobil er ikke tillatt)

 

Mesternes Mester tau hinderbane

Hinderbane; hvor første mann på laget/gruppa kommer seg raskest igjennom hinderløypa, helt til tauet er helt utstrukket uten knuter eller kluss på andre siden av hindrene.

 

Låveaktiviteter

Vi er så heldig å ha «Abrahams Låve» som ligger ca 200 meter fra hotellet. Aktivitetene er engasjerende og trivelige med innslag av typiske «låveaktiviteter», Disse aktivitetene passer for alle.

 

Måltider i magiske omgivelser

Våre ulike fasiliteter i umiddelbar nærhet til hotellet gir oss mulighet til å skape en magisk ramme rundt måltidene. En lekker sjømats lunsj eller beach-party middag på hotellets strand. En intim og annerledes middag oppe i grotta med hvite duker og kandelabre – vi gjør selve måltidet til en aktivitet i seg selv.


Chef’s Table

Åpen kjøkkenløsning – egne lokaler.

Ønsker dere en måltidsopplevelse utover det vanlige – her bruker vi lokale råvarer, sanker i fra naturen og benytter våre beste leverandører. Vårt kjøkken elsker å kombinere det klassiske og moderne kjøkken. Vi serverer dere en oppgradert meny i vår egen lille «kjøkkenavdeling» hvor kokkene forteller, forbereder og tilbereder kveldens meny underveis forran dere. Middagen er ikke ett kokkekurs, men her har dere muligheten til å spørre, se og lære underveis.

 

«Rosfjords utfordring»

Dere vil ved ankomst få utdelt en liten utfordring, utfordringen vi gir dere er å ta 5 bilder etter gitt tema. Her står dere fritt til å dele inn gruppen i lag eller om dere ønsker at hver enkelt tar egne bilder - bildene tas underveis under dagen, slik at hver enkelt person/lagene finner sine øyeblikk. Det er opp til hvert lag/hver enkelt å tolke oppgavene/bildene på sin måte. Dette er en mulighet til å utforske gruppen kreativt på, noen tolker det med humor og andre med Visning av bildene og premie for beste bilde/tolkning gjøres under/eller etter middagen, eventuelt under lunsjen avreisedagen, som ett sosialt innslag.