Sommeren på Rosfjord

Det gjør noe med oss å være så tett på hav og strand. Både vi som jobber her og gjester som besøker oss. Bli med inn til Sørlandets hyggeligste badehotell. Kom vekk fra hverdagens tidstyver og slapp av. Nyt omgivelsene, maten og hverandre.

Saltvann og bølgeskvulp rett utenfor hotelldøren, hvis de gamle ikke vil bade eller fange krabber eller stå på SUP brett, så vil de kanskje sitte og kose seg i solnedgangen.

Sørlandsbadet som nabo, og her finnes også SPA avdeling i tillegg til alle rusjebanene – eller du kan plassere de i et boblebad, det pleier de å like. Godt og varmt for gikta.

Sommeren 2022 åpnet vi også vår egen Minigolfpark - Rosfjord Adventuregolf. En fantastisk park som virkelig løfter minigolf til et nytt nivå i særdeles hyggelige omgivelser. Vi anbefaler også gjerne Lista Adrenalinpark - trampolinepark, gocart, paintball, escape rooms - det vrimler av muligheter 30 minutter fra Barnas Hotell. Adrenalinparken har et bredt utvalg for alle aldre og ferdigheter.

Her finner du litt om alt det gøye du kan finne på i området mens du besøker oss. Men selv om vi er barnas hotell tror vi at også at de som har passert tenårene vil like seg hos oss.

Les mer om våre favoritter, eller bare spør oss i resepsjonen, så lover vi å finne på noe gøy til de gamle også.

Book din sommer på Rosfjord