Høsten på Rosfjord

Høsten setter sitt preg på Lister-regionen. Naturen viser seg fra en av sine beste sider. Unn deg noen dager i utrolig vakre omgivelser.

I tillegg til naturopplevelsene, vil noen overnattinger på Rsofjord være et godt utgangspunkt for en rekke aktiviteter i regionen ... vi anbefaler blant annet disse:

Vår egen Adventure Minigolf-Park åpnet i sommer - 18 spennende hull der 6 er inne og 12 ute. Du finner den 200 meter fra hotellet, og det anbefales virkelig å ta en runde i flotte omgivelser. Les mer her.

Sørlandsbadet er som alltid en slager for alle som overnatter hos oss på Rosfjord. Alle som overnatter, får gratis inngang til Sørlandsbadet.

Lista Adrenalinpark anbefales dersom du ønsker å få testet adrenalinet litt. Mange gøye aktiviteter ute på Listalandet. Les mer om åpningstider og priser her.

Kvåsfossen er en spennende attraksjon for store og små og absolutt verdt en tur - Kvåsfossen oppdaterer program og aktiviteter og priser her.

Sjølingstad Uldvarefabrik har ofte høstferieaktiviteter for hele familien og ligger en halvtime øst for Lyngdal – følg det brune skiltet fra E-39. Mer informasjon om det som skjer på Uldvarefabrikken.

Lindesnes Fyr er verdt en tur. Uansett vær og vind så er det en fantastisk opplevelse. Åpningstider og priser på websidene til Fyret.

Lucky Strike bowling tilbyr bowling for små og store.

Lyngdal har også egen Padel-hall og golfsimulator - vi hjelper deg med retningsbeskrivelse i resepsjonen.

... og som nevnt - naturen er ofte på sitt beste på høsten, og naturen rundt oss er blant det beste du finner. Vi har laget en egen oversikt over våre turfavoritter.

 

Alle som overnatter på hotellet får gratis inngang til Sørlandsbadet.

Kontakt resepsjonen på post@rosfjord.no /38340100 og book din Høstferie.

 

Høsten på Rosfjord med mange opplevelser fra kr.650 pr person i dblrom

I tillegg til god og varm seng og deilig frokostbuffet får du en rekke aktiviteter inkludert i prisen.

Husk også at det fortsatt er ledige bord på fantastiske Under - spesielt ukedager i høst har fortsatt noe ledig. Anbefales noe veldig!

Kontakt resepsjonen på 38340100

Bruk rabattkode Høst2023