Mat

Våre kjøkkensjefer Kasper Nicolaijsen og Kenneth Haugeland og deres kokker har ambisjoner om å gi deg og dine den virkelig gode matopplevelsen.

På Rosfjord lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg.

RosfjordStrandhotell_mars_2016_by_MartinePetra__mg_4985.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7962.jpg
RosfjordStrandhotell_april_2016_by_MartinePetra__mg_7949.jpg
RosfjordStrandhotell_mars_2016_by_MartinePetra__mg_4821.jpg
RosfjordStrandhotell_mars_2016_by_MartinePetra__mg_4772.jpg
RosfjordStrandhotell_mars_2016_by_MartinePetra__mg_5149.jpg
rosfjordstrandhotell_april_2016_by_martinepetra__mg_7612_16x9.jpg
rosfjordstrandhotell_mars_2016_by_martinepetra__mg_4676-large_16x9.jpg
rosfjordstrandhotell_april_2016_by_martinepetra__mg_6848-large_16x9.jpg

Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke.  Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.

Kenneth Haugland
Kasper Nicolaisen