Mange muligheter

På Rosfjord Strandhotell er det meste klart for en aktiv ferie, som nærmeste nabo til Sørlandsbadet og deres topp moderne treningssenter og en flott strandpromenade til løpeturer tidlig og sent ligger alt til rette for å holde seg i topp form.

Type:

Lindesnes Fyr

Et tusenårssted, et museum, et turistmål, en attraksjon og en opplevelse i ulikt vær og vind.

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet frister med lek og aktiviteter for hele familien - ute og inne. Sørlandsbadet har mange attraksjoner å by på, fra de mest spektakulære med fart og spenning, til de mer rolige der man kan nyte livet. Overnatting på Rosfjord Strandhotell gir fri adgang til Sørlandsbadet.

Fotball

Lyngdal idrettslag har et av Sør-Norges beste idrettsanlegg for fotball.

Sykkel

Rosfjord Strandhotell har noen av de beste mulighetene for sykling i nærområdet.

Treningspark

Treningsapparater fra Uniqa treningspark - den første fulle installasjonen i Norge. Apparater for alle muskelgrupper. Alle apparater er basert på egen kroppsvekt og derfor tilpasset alle nivåer.

Turforslag

Lister Friluftsråd utvikler en egen portal for Friluftsaktiviteter i regionen.

Havrafting

Vår egen Wavereider 1050 tar større og mindre grupper ut på spennende turer i skjærgården.

Shopping i Lyngdal

Shopping i Lyngdal byr på både skattejakt i spennende nisjebutikker i sentrum og i Handelsparken ved E39 finner du mange kjøpesenter.

Kvåsfossen

Kvåsfossen er en av Sørlandets største fosser med et majestetisk fall på 36 meter.

Løpeturer

Innendørs

Inne på hotellet er det flere aktiviteter. Eget biljard/spillerom med flere forskjellige spill og dart.

Teamaktiviteter

På bakgrunn av ønsker fra kundene utarbeider vi et komplett opplegg med aktiviteter tilpasset den enkeltes behov og ønsker.

Vi streber etter å være sømløse og henger oss ikke opp i ferdigsydde program. Vi ønsker å levere en setting der dere er komfortable i å være i fokus. Om det er lavterskel eller de helt ekstreme opplevelsene er opp til dere, men vi vil at det er deres opplevelse og historier som er i fokus.

I spissen for våre aktiviteter står Johan Remen Evensen, verdensrekordholder, OL- og VM-medaljør. Johan har lang erfaring med å jobbe sammen som lag og sammen jobbe for å prestere best mulig. Han har vært med på 71° Nord (TVNorge), Mesterenes Mester (NRK) og Hvem kan slå Aamodt&Kjus (TVNorge). Dere vil merke at våre aktiviteter er inspirert fra mange av hans opplevelser. Hvordan tror du det er å fly 246,5 meter på ski?