På Rosfjord lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers.
Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg. Vi kombinerer det klassiske og moderne kjøkkenet. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke. Vår lidenskap og vårt engasjement til maten du spiser skal du aldri være i tvil om.
Restaurant Verket er åpent mandag til lørdag fra kl.16:00 (stengt søndager)
Vi tar i mot gruppebestillinger utenom fast åpningstid.
Vi serverer naturligvis frokost til alle våre overnattingsgjester.
Ta gjerne kontakt med oss på 38 34 01 00 eller pr mail post@rosfjord.no ved spørsmål.
Forrett
Gresskar suppe
med ristede gresskar frø, bacon, syltet gresskar, grønn olje og urter.
Inneholder: melk, sulfitt.
Kr.135
Potet og pinnekjøtt krokett
Med steinsopp majones, syltet tyttebær og urte salat.
Inneholder: melk, egg, sennep, hvete.
Kr.145
Hovedrett
Ribbe tallerken med surkål, rødkål, julesaus, tyttebær og småpoteter.
Inneholder: melk.
Kr.395
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, rosenkål, grønnkål sjy saus og småpoteter.
Inneholder: melk.
Kr.455
Juletorsk med erter, bacon, erte pure, brunet smør og bacon saus og småpoteter
Inneholder: melk, fisk, lupin, soya.
Kr.345
Ribbe sandwich med steinsopp majones, syltet tyttebær, karamellisert løk, rosenkål salat serveres med pommes frites.
Inneholder: melk, egg, hvete.
Kr. 295
Dessert
Riskrem med hjemmelaget rød saus og sprø stekte mandler.
Inneholder: melk, mandler
Kr.135
Multekrem med tindved sorbet, krumkaker, krystallisert hvit sjokolade.
Inneholder: melk, soya lectine.
Kr.145
Vanilje is med crumble, eple redukjson og bjørnebær
Inneholder: melk, egg, hvete.
Kr.125
Barnemeny
Hvit fisk med erter og små poteter
Inneholder: fisk, melk, lupin
Kr.125
Pølse og pommes frites.
Inneholder: melk
Kr.115
Glass med eple eller appelsin juice.
Kr.35