Julen på Rosfjord

Dette året gleder vi oss mer enn noen gang til å pynte hotellet i full julestas, og ikke minst til å ønske dere velkommen til årets julebord og en hyggelig før-juls-stund hos oss. Nå er vi klar til å ta tilbake “den gode julestemningen” og om dere velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for å gjøre kvelden til en flott opplevelse.

På Rosfjord Strandhotell, handler julebord først og fremst om god mat, god stemning og gode opplevelser sammen. Vi tilpasser oss omgivelsene og gjeldende restriksjoner og dekker opp bord- og selskapslokale etter deres behov.

Hos oss er vi glade i lokalforankret mat. Vi kan serverer julematen både som julebuffet med julens tradisjonelle retter med det gode tilbehøret og bugnende dessertbord - eller som skreddersydd og tilpasset juleinspirert meny. Vi benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammer, juletorsken er fisket i lokalefarvann, et godt måltid som er et perfekt utgangspunkt for en fin kveld!

Inviter med deg firmaet , familien eller vennegjengen til oss på Rosfjord – så sørger vi for å sette dere i den gode, varme julestemningen.

Kontakt oss gjerne for tilbud
383 40 100 og post@rosfjord.no