Meny Verket

Ala carte Meny i Verket Restaurant

Mandag til torsdag fra kl 18.00 - 22.00.
Fredag og lørdag fra kl 16.00 - 21.00
Søndag etter sesong.

Monday to Saturday from 18.00 - 22.00.
Sunday closed.

Velkommen!
Welcome!

A'la Carte Meny Sommer 2020
A'la Carte Menu Summer 2020

Forretter
Appetizers

Sjøkreps Ravioli
med soltørket tomat, estragon og kremet sjøkreps saus.
Inneholder: skalldyr, egg, melk, hvete.
Langoustine Ravioli
with sun-dried tomatoes, tarragon and a creamy langoustine sauce.
Contains: shellfish, eggs, milk, wheat.
Kr 145,-

Hjemmelaget tagliatelle 
med ramsløk pesto, ristede kjerner og luftig ostesaus.
Inneholder: melk, egg, hvete.
Homemade tagliatelle 
with ramson pesto, toasted seeds and cheese sauce.
Contains: milk, eggs, wheat.
Kr 130,-

Hjemmelaget Fiskesuppe
med lokalfanget hvit fisk, smørkokt purreløk og friske urter
Serveres med brød
Inneholder: fisk, melk, seller.
Homemade Fishsoup
with locally caught white fish, butter-poached leeks and fresh herbs.
Contains: milk, eggs, celery.
Kr 135,-

Hovedretter
Main Courses

Fiskesuppe
med lokalfanget hvit fisk fra Mandal, smørkokt purreløk og friske urter
Serveres med brød
Inneholder: fisk, melk, seller. Hvete i brødet
Fishsoup
with locally caught white fish from Mandal, butter-poached leeks and fresh herbs.
Contains: milk, eggs, celery. Wheat in bread
Kr 189,-

Rosfjord Osteburger
med karamellisert løk, sprø salat, tomat, syltet agurk, cheddar ost og røkt majones.
Serveres med pommes frites
Inneholder: melk, egg, hvete.
Rosfjord Cheeseburger
with caramelized onions, crispy salad, tomatoes, pickled cucumber, cheddar cheese and smoked mayonnaise. Served with pommes frites.
Contains: milk, eggs, wheat.
Kr 235,-
Bacon
Kr 20,-

Hvit fisk fra «Mandal»
med løk krem, fiskekroketter og fermentert selleri saus. 
Serveres med småpoteter.
Inneholder: egg, hvete, selleri, fisk, melk.
White fish from “Mandal”
with onion cream, fish croquettes and fermented celery sauce. 
Served with small potatoes.
Contains: eggs, wheat, celery, fish, milk.
Kr 285,-

Grillet lefse med confitert kylling
i hoisin saus, sprø grønnsaker og ristet sesamfrø. 
Inneholder: hvete, selleri, sesam.
Grilled bread with confit chicken
in hoisin sauce, crispy vegetables and toasted sesame seeds.
Contains: wheat, celery, sesame.
Kr 295,-

Entrecote av okse
med friterte poteter, grillet paprika, spinat og bernaise saus. 
Inneholder: egg, melk.
Rib-Eye og beef
with fried potatoes, grilled peppers, spinach and bernaise sauce.
Contains: eggs, milk.  
Kr 349,-

Barnemeny
Children’s Menu
(for barn opp til 12 år)

(for children up to 12 years of age)

2 Pølser med pommes frites
2 «Hot dogs» with French fries
Kr 90,-
Ekstra pølse
Extra sausage
Kr 20,-

Pasta bolognese.
Inneholder: Hvete, Selleri, Melk, Egg
Pasta bolognese.
Contains: Wheat, Celery, Milk, Egg.
Kr 115,-

Barneburger
med pommes frites og ketchup
Inneholder: melk, egg og hvete
Children’s burger
with French fries and ketchup
Contains: milk, eggs and wheat.
Kr 120,-
Tillegg: ost, bacon, salat
Kr 20,-

Hjemmelaget fiskepinner 
med kokte grønnsaker, smeltet smør og poteter. 
Inneholder: egg, hvete, fisk, melk.
Homemade fish sticks
with boiled vegetables, melted butter and potatoes.
Contains: eggs, wheat, fish, milk.
Kr 125,-

Dessert
Desserts

Tindved curd
med sprø flan, krystallisert hvit sjokolade og tindved sorbet.
Inneholder: melk, egg, soya lecitin, hvete
Seac buckthorn curd
with crisp flan, crystalized chocolate and seabuckthorn sorbet.
Inneholder: milk, eggs, soy lecitin, wheat
Kr 130,-

Vaniljekake
med ristede hasselnøtter, kirsebær marmelade og kirsebær sorbet.
Innholder: egg, melk, hasselnøtert, soya lecitin, hvete.
Vanilla cake
with toasted hazelnuts, cherry jam and cherry sorbet.

Contains: eggs, milk, hazelnuts, soy lecithin, wheat.
Kr 130,-

Hjemmelaget is or sorbet
med kjøkkenets valg av toppings.
Inneholder: egg, melk, soyanlecitin.
Homemade ice cream and sorbet
with kitchens choice of toppings.
Contains: eggs, milk, soy lecithin.
Kr 125,-

Del