Vi er stolt vinner av TripAdvisor Travellers' Choice-prisen for hoteller i 2018

TripAdvisor har lagt ut listen over de beste hotellene sine og vi er blant de 1% beste som viser fantastisk service. TripAdvisor Travellers' Choice™-prisen i 2018 for hoteller hyller de aller beste på TripAdvisor – og vi synes dette er stas!

Avgjørelsene om hvem som blir vinnere av Travellers' Choice-prisene baseres på millioner av anmeldelser og synspunkter samlet inn over ett år fra TripAdvisor-reisende over hele verden. I prisens 16. år har TripAdvisor utmerket og fremmet 8,095 av de beste stedene i 94 land og 8 regioner over hele verden.

I år feires hotellvinnere i ti kategorier, inkludert De beste hotellene samlet sett, Luksushoteller, Tilbudshoteller, Små hoteller, Beste service, B&B-er og vertshus, Romantiske hoteller, Familiehoteller, Hoteller med alt inkludert og Hoteller med Beste verdi. Det som kjennetegner Travellers' Choice-vinnerhotellene er utmerket service, verdi og kvalitet.

I år fremmer Travellers' Choice-prisen for hoteller tusenvis av enestående overnattingssteder som mottok de beste skårene for hotellopplevelsen samlet sett, inkludert service, fasiliteter og verdi, fra reisende over hele verden», sier Brooke Ferencsik, ansvarlig for kommunikasjon. «Det globale TripAdvisor-fellesskapet er opphavet til denne vinnerlisten, som vil inspirere og hjelpe reisende med å finne hotellet som er riktig for dem, når de planlegger og bestiller den neste fantastiske reisen sin.

Klikk her for den fullstendige listen over vinnere av Travellers' Choice-hotellprisene i 2018, samt de nyeste anmeldelsene og bilder tatt av reisende. Reisende kan også følge samtalen på Twitter på #TravelersChoice.

Reisende kan lese de nyeste anmeldelsene og sammenligne priser fra mer enn 200 nettsteder, klikk her for å finne de laveste prisene på det riktige hotellet for deres reise.

TripAdvisor, verdens største reisenettsted**, gjør det mulig for reisende å få det beste ut av hver reise. Med over 570 millioner anmeldelser og synspunkter som dekker verdens største utvalg av reiseoppføringer over hele verden – over 7,3 millioner overnattingssteder, flyselskaper, attraksjoner og restauranter – gir TripAdvisor reisende del i massens visdom, for å hjelpe dem med å avgjøre hvor de skal bo, hvordan de skal fly, ting å gjøre og hvor de skal spise. TripAdvisor sammenligner også priser fra mer enn 200 nettsteder for hotellbestilling, slik at reisende kan finne den laveste prisen på hotellet som passer best for dem. TripAdvisor-merkede nettsteder er tilgjengelig i 49 markeder, og her finner du verdens største reisefellesskap, bestående av 455 millioner unike månedlige besøkende i gjennomsnitt*, som alle ønsker å få mest mulig ut av hver reise. TripAdvisor: Bedre kunnskap. Bedre bestilling. Bedre reiser.

Datterselskaper og tilknyttede selskaper av TripAdvisor, Inc. (NASDAQ:TRIP) eier og driver en portefølje av nettsteder under 20 andre reisemerker: www.airfarewatchdog.comwww.bookingbuddy.comwww.citymaps.comwww.cruisecritic.comwww.familyvacationcritic.com,   www.flipkey.comwww.thefork.com(inkludert www.lafourchette.comwww.eltenedor.comwww.iens.nlog www.dimmi.com.au), www.gateguru.comwww.holidaylettings.co.ukwww.holidaywatchdog.comwww.housetrip.comwww.jetsetter.comwww.niumba.comwww.onetime.comwww.oyster.comwww.seatguru.comwww.smartertravel.comwww.tingo.comwww.vacationhomerentals.comog www.viatorcom.no.

*Kilde: Loggfiler fra TripAdvisor, unike månedlige brukere i gjennomsnitt, 3. kvartal 2017
**Kilde: comScore Media Metrix for TripAdvisors nettsteder, verdensdekkende, juli 2017

Del