Menu Verket

Ala carte Meny i Verket Restaurant

Mandag til lørdag fra kl 12.00 - 22-00.
Søndag fra kl 12.00 - 17.00.

Monday to Saturday from 12.00 - 22.00.
Sunday from 12.00 - 17.00.


Fiskesøndag hver søndag fra kl 12.00 - 17.00
Fishsunday every Sunday from 12.00 - 17.00.

Velkommen!
Welcome!

A'la Carte Meny fra 15. januar 2020

Forretter
Appetizers

Potetgnoccho
med spekeskinke og parmesan, salvie og brunet smør.
Inneholder: egg, melk, hvete.
Potato gnocchi
with cured ham and parmesan, sage and browned butter.
Contains: eggs, milk, wheat.
Kr 135,-

Fritert torsketunge
med sprø grønnsaker og hummus dipp.
Inneholder: egg, hvete, fisk, sesamfrø.
Deepfried cod tongue
with crispy vegetables and hummus dip.
Contains: eggs, wheat, fish, sesameseeds.
Kr 145,-

Hovedretter
Main Courses

Fiskesuppe
med lokalfanget hvit fisk fra Mandal, smørkokt purreløk og friske urter
Serveres med brød
Inneholder: fisk, melk, seller. Hvete i brødet
Fishsoup
with locally caught white fish from Mandal, butter-poached leeks and fresh herbs.
Contains: milk, eggs, celery. Wheat in bread
Kr 189,-

Rosfjord Osteburger
med karamellisert løk, sprø salat, tomat, syltet agurk, cheddar ost og røkt majones.
Serveres med pommes frites
Inneholder: melk, egg, hvete.
Rosfjord Cheeseburger
with caramelized onions, crispy salad, tomatoes, pickled cucumber, cheddar cheese and smoked mayonnaise. Served with pommes frites.
Contains: milk, eggs, wheat.
Kr 235,-
Bacon
Kr 20,-

Hvit fisk fra «Mandal»
med fiskekroketter, gulrotpuré, syltet rødbeter, sjøkreps consomme og pastinakk chips. Serveres med poteter.
Inneholder: egg, hvete, skalldyr, selleri, fisk, melk.
White fish from “Mandal”
with fish croquettes, carrot puré, pickled redbeets, crayfish consommé and parsnip chips. Served with potatoes.
Contains: eggs, wheat, shellfish, celery, fish, milk.
Kr 295,-

Kalveschnitzel
med fermentert kål, erter, blomkål, potetpurré og tartarsaus. Serveres med potetmos.
Inneholder: egg, melk, hvete, sennep.
Calf schnitzel
with fermented cabbage, peas, cauliflower and tartar sauce. Served with mashed potatoes.
Contains: eggs, milk, wheat, mustard.
Kr 325,-

Barnemeny
Children’s Menu
(for barn opp til 12 år)

(for children up to 12 years of age)

2 Pølser med pommes frites
2 «Hot dogs» with French fries
Kr 90,-
Ekstra pølse
Extra sausage
Kr 20,-

Pasta med kjøttsaus.
Inneholder: Hvete, Selleri, Melk, Egg
Pasta with meat sauce.
Contains: Wheat, Celery, Milk, Egg.
Kr 120,-

Barneburger
med pommes frites og ketchup
Inneholder: melk, egg og hvete
Children’s burger
with French fries and ketchup
Contains: milk, eggs and wheat.
Kr 120,-
Tillegg bacon, ost eller salat
Ost inneholder: melk
Additionally bacon, cheese or salad
Cheese contains: milk
Kr 45,-

Liten hvit fisk fra «Mandal»
med grønnsaker og smeltet smør. Serveres med poteter.
Inneholder: fisk, melk
Small white fish from “Mandal”
with vegetables and melted butter. Served with potatoes.
Contains: fish, milk .
Kr 149,-

Dessert
Desserts

Dagens iskrem og sorbet med kjøkkenets valg av topping
Inneholder: melk, egg, soya lecitin
Today’s ice cream and sorbet with kitchens choice of toppings
Inneholder: milk, eggs, soy lecitin
Kr 125,-

Caramélia Sjokolade Mousse
med solbær, karamelliserte valnøtter og solbær sorbet.
Innholder: egg, melk, valnøtt, soya lecitin.
Caramélia Chocolate Mousse
with blackcurrants, caramelized walnuts and blackcurrant sorbet.
Contains: eggs, milk, walnuts, soy lecithin.
Kr 130,-

Vafler
med fruktsylt, salt karamell toffee og vaniljeis.
Inneholder: egg, melk, hvete.
Waffls
with fruitjam, salty caramel toffee and vanilla ice cream.
Contains: eggs, milk, wheat.
Kr 130,-

Del